23948sdkhjf

Ejer tilbage som adm. direktør hos Mariendal El-Teknik

Sygdom tvinger installationsvirksomheden til ledelsesændring.

I slutningen af 2015 blev Lars Juul ansat som administrerende direktør i Mariendal El-Teknik. Nu, godt to år senere, tvinges partnerne til at afbryde samarbejdet.

- Lars Juul har været sygemeldt i fire måneder som følge af et trafikuheld, hvor han pådrog sig en hjernerystelse. Derfor genindtræder forhenværende adm. direktør, Keld Ramlov, i stillingen med øjeblikkelig virkning, udtaler bestyrelsesformand Paul Bjerring i en meddelelse fra Mariendal El-Teknik.

Det var indehaver Keld Ramlov selv, der overdrog jobbet som administrerende direktør til Lars Juul i 2015. Keld Ramlov ønskede at få mere tid til kundepleje, og frem til Lars Juuls ulykke tegnede de to i fællesskab virksomhedens direktion.

Med Lars Juuls fratræden har Mariendal El-Teknik udnævnt afdelingschef Jakob Grønkjær til driftsdirektør. Samtidig har virksomheden annonceret, at man ønsker at besætte to nyoprettede stillinger som henholdsvis økonomidirektør og salgsdirektør.

For Lars Juul er det med stor beklagelse, at han ikke længere skal stå i spidsen for Mariendal:

- Desværre må jeg sande, at det endnu er uvist, hvornår det er muligt at genoptage arbejdet. Derfor har det været nødvendigt, at vi har taget denne beslutning. Den sikrer, at jeg kan fokusere på at komme på toppen igen, og at Mariendal kan fortsætte den gode udvikling. Jeg vil gerne sige tak til Paul Bjerring og resten af Mariendal for forståelse og stor støtte under mit sygdomsforløb, udtaler han.

Ny struktur skal understøtte langsigtet strategi

Beslutningerne skal træffes hurtigere og tættere på kunderne. Derfor indfører Mariendal El-Teknik en ny organisationsstruktur, der opdeler virksomheden i tre regionale enheder.

- Regionsstrukturen giver os fortsat stærk lokal forankring samtidig med, at vi bliver endnu bedre til at løfte opgaverne for både lokale og landsdækkende kunder og på projektopgaverne, siger bestyrelsesformand Paul Bjerring.

I Region Nord er Søren Bundgaard ansat som regionschef, mens den nuværende entreprisechef i Aalborg, Henrik Jensen, er udnævnt til projektchef.

I Region Midt er det den nuværende afdelingschef i Aarhus, Niels Erik Pedersen, der bliver regionschef, mens den nuværende projektchef i Aarhus, Aage Lykke, er udnævnt til projektchef.

I Region Øst er projektleder Lars Gyldenholm udnævnt til regions- og projektchef.

I forbindelse med implementeringen af den nye organisationsstruktur opretter Mariendal en HR-funktion, som nyansatte Katrine Rafn fra 1. februar 2018 vil stå i spidsen for.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125