23948sdkhjf

Underskrift på folkeskole til fremtidens læring

Christensen & Co. Arkitekter skal nu tegne Læringshuset Nærheden færdigt i dialog med brugerne.

Så er der sat formelle underskrifter på, at det er Christensen & Co. Arkitekter, der skal tegne Læringshuset Nærheden i Høje-Taastrup Kommune.

Den nye skole, som skal opføres i Nærheden ved Hedehusene, er udset som et flagskib for den udvikling af fremtidens skole, der er sat i gang på alle skoler i Høje-Taastrup Kommune.

I den kommende tid konkretiseres og detaljeres tegningerne til Læringshus Nærheden i en kreativ proces med brugerinddragelse, hvor arkitekterne får input fra kommunens pædagogiske og administrative personale samt deltagere fra virksomhederne i skolens Advisory Board.

Herefter sendes byggeopgaven i udbud, og Læringshuset Nærheden ventes klar i 2021. Skolen bliver på ca. 15.500 kvadratmeter og får fem spor – altså fem klasser i alle årgange - samt daginstitution og idrætshal.

Kontrakten med Christensen & Co. blev underskrevet på Høje-Taastrup Rådhus torsdag, hvor der samtidig blev præsenteret en lille udstilling med plancher om det vindende projekt. Udstillingen kan i de næste 14 dage ses i forhallen på rådhuset, Bygaden 2 i Høje Taastrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094