23948sdkhjf

Vejles nye svømmehal skal stå klar i efteråret

Udvidelsen af DGI Husets svømmehal har fejret rejsegilde.

Det er efterhånden ti måneder siden, at Vejles borgmester Jens Ejner Christensen (V) satte sig til rette i K.G. Hansen & Sønners gravemaskine for at markere starten på en markant om- og udbygning af DGI Husets svømmehal.

Tirsdag i sidste uge var der rejsegilde på den del af byggeriet, der omfatter en cirka 2.500 kvadratmeter stor tilbygning med et nyt 50 meter-bassin og tribuner.

KG Hansen & Sønner er totalentreprenør på byggeriet, der skal stå klar til svømmestart i september 2018.

Herefter følger renovering og ombygning af DGI Husets gamle svømmehal, der skal deles op med udspring i den ene ende af bassinet og aktiviteter som klatrevæg og forhindringsbane i den anden ende. Desuden skal rutsjebanen forlænges fra 30 til 50 meter, og under den eksisterende tribune vil der blive etableret dampbad og sauna.

- Vi skal lave projektering fra forsommeren og ind i efteråret, hvorefter arbejdet højst sandsynligt vil blive udbudt i fagentrepriser. Den gamle svømmehal lukker vi ned omkring 1. marts 2019, siger bygherrerådgiver Jonas Flyvholm fra Vejle Kommune.

Det samlede projekt, der er tegnet af Arkitema med Cowi som rådgivende ingeniør, løber op i 87 mio. kroner og skal stå klar til indvielse i efteråret 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157