23948sdkhjf

Skole omdannes til 114 ungdomsboliger

Boligselskabet af 1951 bruger et trecifret millionbeløb på at indrette Aalborgs gamle tekniske skole til et ungdomskompleks med 114 nye boliger.
Den samlede anlægssum lyder på godt 108 mio. kroner og omfatter Sankelmarksgade 3, Danmarksgade 11 samt en mellembygning. Det skriver Nordjyske mandag.

Det er Kærsgaard & Andersen A/S, der er rådgiver på projektet, som kommer til at løbe over de næste to år:

- Da Tech College udbød bygningerne til salg, så vi en oplagt mulighed i at omdanne hele komplekset til ungdomsboliger. Det ligger centralt i Aalborgs midtby, tæt på alle de faciliteter vi ved, de unge efterspørger, siger Henrik Thomsen, direktør for Plus Bolig, der er administrator for Boligselskabet af 1951.

Ombygningen indledes i Sankelmarksgade til efteråret og kommer til at foregå i to faser af hensyn til et lejemål med Aalborg Studenterkursus. En anden udfordring bliver at tage hensyn til bygningerne, der alle har en vis bevaringsværdi.

De givne rammer i eksisterende bygninger betyder, at de kommende boliger bliver meget forskellige, og Henrik Thomsen oplyser, at de mindste lejligheder kommer til at ligge på omkring 30 kvadratmeter.

De 114 boliger indgår i en pulje på godt 2.000 ungdomsboliger, som byrådet over de næste par år har besluttet at yde støtte til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094