23948sdkhjf

Tyréns ansætter ny byggeridirektør i Danmark

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Tyréns A/S har ansat Brian Pelby som afdelingsdirektør for byggeri. Brian kommer fra en stilling som afdelingschef hos Sweco.

Ansættelsen er et led i strategi om at få en mere markant position på det danske marked. Det fortæller adm. direktør Jan Holsøe i en pressemeddelelse.

- Vi er kendt i Sverige som velfærdsrådgivere, der skaber smartere løsninger til fremtidens byggeri, den rolle har vi også taget på os og videreudvikler i Danmark. Brian er det perfekte match til netop at sikre dette for byggeridelen af vores forretning, siger Jan Holsøe.

Hos Tyréns er Brian Pelby tildelt det overordnede ansvar for at konsolidere og udvikle Tyréns’ kerneforretning inden for el, CTS, VVS, ventilation og konstruktioner – en opgave han føler sig godt rustet til efter tre år som chef for Swecos el-afdeling og før dette tre år i spidsen for Balslevs installationsafdeling: 

- Jeg har en baggrund som el-installatør, sidenhen el-ingeniør og nu med en MBA i bagagen. Jeg har brugt hele mit professionelle liv i byggeri og forstår vigtigheden af koordinering mellem fagområderne – noget der lyder åbenlyst, men som i praksis altid er et område der kan forbedres. Hos Tyréns i Danmark får jeg muligheden for at sætte mit aftryk og være med til at løfte dén faglige nysgerrighed ind i vores projekter, som vi ved skaber smartere løsninger for vores kunder, siger Brian Pelby. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189