23948sdkhjf

Røgfri boliger klar til byggestart på Sæby Strand

Arne Andersen Vrå A/S står i spidsen for det team, som netop har vundet byggeriet af 84 almene boliger, hvoraf en del bliver røgfri. Projektet koster 140 mio. kr. at opføre.
Den 1. maj indleder entreprenør Arne Andersen Vrå opførelsen af 84 nye boliger på Sæby Strand.

Frederikshavn Boligforening har netop udpeget firmaet som vinder af totalentreprise-konkurrencen i samarbejde med Arkitektfirmaet C. F. Møller, Rosseels Tegnestue samt ingeniørfirmaet Brix & Kamp.

De 84 boliger, der er fordelt på fire boligstokke i 2-3 etager, opføres i lavenergiklasse 2015 med uhindret udsigt over Kattegat.

Danmarks første røgfri boliger
Projektchef Leif H. Odgaard fra entreprenørfirmaet oplyser, at 1. etape af byggeriet afleveres i sommeren 2012, mens 2. og sidste etape efter planen skal stå færdig i maj 2013.

Projektet i Sæby udmærker sig ved, at Frederikshavn Boligforening, som de første i landet, vil gøre en del af boligerne allergivenlige og røgfri. Ifølge Leif H. Odgaard omfatter planerne indtil videre 24 af de 84 lejligheder.

Boligerne varierer i størrelse mellem 80 m² og 112 m², og langt de fleste – 63 i alt – bliver 3-rums. 14 af boligerne bliver 2-rums, mens de sidste 8 bliver 4-rums. Anskaffelsessummen er opgjort til ca. 140 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125