23948sdkhjf

Nyt uddannelsesbyggeri på havnen i Haderslev

VUC Sønderjylland udbyder nu byggeriet af et nyt undervisningscenter. Bag projektet står Zeni Arkitekter, Aart og Cowi.
Tilbage i april 2010 blev Zeni Arkitekter, Aart og Cowi udpeget som vindere af konkurrencen om et nyt VUC-byggeri på havnen i Haderslev.

Det i alt ca. 9.150 m² store byggeri (heraf 2.400 m² kælder) opføres i fem etager og skal dels anvendes til undervisning og dels fungere som hovedadministration for VUC Sønderjylland.

’Hjertet’ i bygningen er et stort atrium, hvorfra de forskellige etager er forbundet med et dynamisk trappeforløb og brede gangbroer.

Bygningen er samtidig designet, så den med enkle metoder og teknologisk nytænkning sikrer et sundt indeklima året rundt uden at belaste miljøet. Det sker ved bl.a. at benytte store udhæng som solafskærmning, som både beskytter mod, og drager nytte af, sollysets varmepåvirkning.

VUC Sønderjylland har netop udbudt byggeriet i hovedentreprise og forventer, at byggeriet kan indledes den 1. juni. Afleveringen er fastsat til den 28. juni 2012.

Fristen for at komme i betragtning til entreprisen er den 21. februar 2011, og det er planen at prækvalificere 5-7 aktører i konkurrencen.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125