23948sdkhjf

Travlt 2018: FB Gruppen afleverer 450 boliger

I 2017 afleverede FB Gruppen over 31.000 kvadratmeter, svarende til knap 340 boligenheder.

I 2018 øges det tal forventeligt til 46.000 kvadratmeter, eller godt 450 boliger.

Hertil kommer igangsætning af nye byggerier med godt 100.000 kvadratmeter, hvoraf 85 procent er solgt.

Der er med andre ord udsigt til et travlt år med en betydelig stigning i aktiviteten for projektudvikleren, men det kommer ikke til at gå ud over kvaliteten, forsikrer administrerende direktør Hans-Bo Hyldig:

- Det er ekstremt vigtigt for os, at alle involverede - lige fra arkitekten til den projekterende og de udførende - holder fokus på kvaliteten i vores byggerier. Beboerne skal være tilfredse og stolte af at bo i en af vores boliger. Selvom vi er inde i en vækstperiode, og der er pres på alle faser i byggeriet fra skitser over materialeleverancer til nøgleoverdragelse, må der ikke skæres hjørner, siger Hans-Bo Hyldig.

Han peger på, at FB Gruppen siden sin etablering i 2003 høstet priser og anerkendelser for flere projekter. I det forgangne regnskabsår modtog selskabet således Frederiksberg Kommunes pris ”Bygningspræmiering 2017” for projektet Thurøhus.

I 2018 vil en stor del af fokus være rettet mod Grønttorvet i Ny Valby, som FB Gruppen købte i 2016. Virksomheden står selv for at bebygge 17 af de 19 byggefelter i området, mens de resterende to felter er solgt til almene boligselskaber. Samlet omfatter Grønttorvet byggeri for over fem mia. kroner. Der er primært tale om boliger, men institutioner og erhvervsbyggerier indgår også i planerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094