23948sdkhjf

Udvikler sælger ufærdig kontorejendom - bygherre og entreprenør flytter ind

Når Magnolia Hus på Grønttorvet i Valby slår dørene op i februar 2023, bliver det med Nrep som ejer og operatør af kontorlokaler og parkeringskælder på samlet set godt 10.000 kvm.

Ejendomsinvestoren har indgået en aftale med Ny Valby Udvikling v/FB Gruppen om købet af kontorejendommen i Magnolia Hus, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Inden åbningen indrettes kontorerne, så de matcher Nreps kontorkoncept Woods med åbne fællesarealer og café og mødecenter i en serviceret stueetage. 1. sal indrettes som et kontorhotel for virksomheder med 1-10 personer. Ovenfor vil der være kontorer på 650-1.565 kvm.

FB Gruppen og Ingcon, der er henholdsvis bygherre og entreprenør for Magnolia Hus, flytter ind på kontorhusets 5. sal.

Afslutter seks års aktivitet

Magnolia Hus ligger i det nyudviklede byområde, Grønttorvet, der er udviklet af FB Gruppen. Med almene ungdomsboliger, kontorer og butikker er den sidste udbygning af den københavnske bydel. 

– Vi har været aktive med udvikling af Grønttorvet i seks år, og Magnolia Hus markerer færdiggørelsen af det sidste hus i en fantastisk udvikling af området. Her kan man bo og arbejde i en blandet by, tæt på væsentlig infrastruktur og Grønttorvsparken, siger Hans-Bo Hyldig, adm. direktør i FB Gruppen, i pressemeddelelsen

Til det eksisterende setup på bygningen vil Nrep tilføje yderligere 140 kvm solceller for at understøtte husets drift og de 14 ladepunkter til elbiler i parkeringskælderen.

Nreps overtagelse sker som ’forward purchase’, hvor betaling sker, når byggeriet af kontorfaciliteterne er færdigt i slutningen af året.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112