23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til byggesektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge
Jönsson a/s[/b
Robert Mayer er udnævnt som adm. direktør i Jönsson a/s.

Jönsson a/s har ca. 170 medarbejdere og en omsætning i størrelsesordenen 550 mio. kr.

[b]Engsø Øst

Robert Mayer er udnævnt som adm. direktør i Engsø Øst a/s.

Det nystiftede Engsø Øst A/S, samler og viderefører Engsø Gruppens byggeaktiviteter øst for Storebælt. Engsø Øst a/s omfatter Jönsson a/s, Vitting Tømrer Entreprise ApS, Vitting Maler Entreprise ApS, Vitting Gulv Entreprise ApS, Vitting Murer Entreprise Aps og Skana Entreprise a/s, har ca. 230 medarbejdere og forventer en samlet omsætning på ca. 700 mio. kr. i 2011.

Cembrit Danmark A/S
Mogens Albæk Fisker er tiltrådt som vicedirektør i Cembrit Danmark, hvor han får det overordnede ansvar for salg og teknisk service.

Cembrit er leverandør og rådgiver inden for byggematerialer i fibercement til tag- og facadeløsninger samt materialer til indvendig beklædning.

DI – Organisation for erhvervslivet
Kim Haggren er udpeget som ny chef for Erhvervsjura og CSR.

DI er erhvervslivets organisation for 10.000 medlemsvirksomheder, der er aktive i medlemsforeninger, branchefællesskaber, regionalforeninger og udvalg.

Elogic A/S
Anders Jørn Knutsen, direktør i Katholm Invest A/S, Jan Vestergaard Olsen, adm. direktør i Aalborg Industries A/S, og Kaj Taidal, direktør i Orca ApS er alle udtrådt af bestyrelsen. Tommy Gundelund Jespersen, adm. direktør i KK-Group A/S er indtrådt som formand for bestyrelsen. Johnny Christian Haahr, direktør i KK-Group A/S er indtrådt som næstformand for bestyrelsen.

Elogics forretningsområde er styresystemer, eltavler, procesanlæg, automation, og effektfordelingstavler, primært til industri, bolig og forsyningsvirksomheder.

Juvel A/S
Oddvar Johansen, Norge, er udtrådt af bestyrelsen. Edgar Skjervold, Norge, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Juvel er Skandinaviens førende producent af køkkenvaske, badeværelsesvaske, minikøkkener og sanitetsudstyr i rustfrit stål.

Knauf Danogips A/S
Jess Gregersen er udnævnt til salgs- og marketingdirektør og overtager hermed det samlede ansvar for alle salgsaktiviteter samt teknisk afdeling i virksomheden.

Knauf Danogips A/S er et selskab i Knauf Koncernen. Koncernen udvikler, producerer og markedsfører gips- og gipsrelaterede produkter samt systemløsninger over hele verden.

Rambøll
Camilla Behrens er blevet udnævnt til chefrådgiver i Rambølls juridiske afdeling.

Rambøll Danmark er en ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed, der leverer løsninger inden for byggeri og design, trafik og infrastruktur, miljø og vand, energi og klima og industri.

Skanska
Skanska har etableret en ny stabsenhed med fokus på sundhed og sikkerhed. I den forbindelse er Neil Moore levet udnævnt til SVP og leder af den nye enhed.

Steve Sams er desuden blevet udnævnt til ny formand for Skanska Infrastructure Development (Skanska ID), den afdeling inden for Skanska, der investerer i og udvikler infrastrukturprojekter gennem offentlig-private partnerskaber (OPP). Han afløser nuværende formand Anders Arling.

Katarina Grönwall tager over som ny Senior Vice President på området Communications for hele Skanska koncernen.

Sidst men ikke mindst er Louise Hallqvist blevet udnævnt til ny Senior Vice President i enheden Group Staff Controlling. Hun overtager stillingen den 1. marts og erstatter Anders Lilja, som bliver den nye økonomidirektør i Skanska Sverige.

Spekter A/S
Jens Erik Marcussen har overtaget Guttorm Brekkes post i bestyrelsen.

Spekter leverer udstyr til såvel professionelle som gør-det-selv malere i form af bl.a. pensler, maleruller, børster og koste.

Walls A/S
Peter Aandahl, direktør i Aandahl A/S og Jørgen Hjere Nonnemann er begge udtrådt af bestyrelsen. Herefter er Jan Tøpholm, adm. direktør i Widex A/S, trådt ind som nyt medlem. Anders Westermann, økonomidirektør i GSA Invest ApS er ny formand for bestyrelsen.

Walls opererer primært på det Københavnske boligmarked, men udvikler også boliger i Warszawa og Moskva.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14