23948sdkhjf

Casa klar med midlertidig direktørløsning

Designchef konstitueres som regionsdirektør på Sjælland.

Kort før årsskiftet afbrød entreprenørkoncernen Casa samarbejdet med sin regionsdirektør på Sjælland, Per Semmling – ifølge stifter Michael Mortensen fordi man foretrækker en profil, der er stærkere på produktion.

Opgaverne blev i første omgang midlertidigt overtaget af medejer Peter Rosengreen, der er direktør for byggerierne på Jylland og Fyn. 

Men processen med at finde en ny regionsdirektør til Sjælland tager længere tid end ventet, og derfor har Casa valgt at udnævne Claus Møller til konstitueret regionsdirektør. Han sidder til daglig som chef for designafdelingen.

- Claus Møller har et indgående kendskab til forretningen og kender vores byggefolk rigtig godt. Claus er fokuseret på relationer og samarbejde samtidig med, at han har et godt overblik over byggeprocessen fra design til aflevering, siger Peter Rosengreen.

Claus Møller er uddannet bygningsingeniør og har arbejdet hos Casa i knap seks år. Han starter i næste uge sit virke som konstitueret regionsdirektør med møder på de sjællandske byggepladser. Jobbet som designchef bibeholdes, men hovedvægten lægges i virket som regionsdirektør.

- Jeg vil gøre mit bedste for at levere varen sammen med kollegaerne ude på byggepladserne, indtil vi har fundet den rette kandidat til stillingen. Det handler for mig i høj grad om dialog og gensidig respekt, siger Claus Møller.

Casa forventer at have ansat en ny regionsdirektør senest ved årsskiftet.

Per Semmling er i øvrigt tidligere på foråret tiltrådt som direktør (COO) i LM Byg.

Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094