23948sdkhjf

Svane Køkkenet viser sig frem i boligsalgets højsæson

Ti typehusfirmaer har valgt køkkener fra Svane i nye udstillingshuse.

Den spæde sommer er højsæson for hushandler, og rundt omkring i landet er der trængsel i typehusfirmaernes udstillingshuse.

For Svane Køkkener er årets bygge- og boligudstillinger et særligt godt udstillingsvindue. Således har 10 typehusfirmaer valgt at præsentere i alt 20 forskellige udstillingshuse med løsninger fra Svane Køkkenet i køkken, bad og garderobe.

Ifølge kædechef Torben Nielsen viser det med al tydelighed, at Svane har placeret sig solidt i markedet som en et toneangivende brand på såvel erhvervsmarked som det private boligmarked.

- Gennem de seneste år har Svane Køkkenet opbygget et stærkt brand gennem fokus på udvikling og design, og derved har vi gjort os fortjent til en position hos husfirmaerne, som ønsker at brande sig sammen med Svane-brandet, siger Torben Nielsen.

På Byg og Bo i Skanderborg er fem ud af otte udstillingshuse indrettet med Svane Køkkenet, og den stærke repræsentation går igen på husudstillingerne i Ballerup, Herning, Silkeborg og Randers med yderligere 15 boliger.

Fælles for alle 20 boliger er køkkenets centrale placering i boligen som en integreret del af opholdsrummene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063