23948sdkhjf

VAM udvider direktionen

Direktøren gennem 11 år fratræder – og erstattes af to fra egne rækker

Entreprenørvirksomheden VAM A/S udvider direktionen til to medlemmer og ansætter fra egne rækker en ny administrerende direktør og en teknisk direktør.

Ændringen sker efter, at administrerende direktør Benny Kristensen har valgt at opsige sin stilling.

Fra dags dato videreføres virksomheden således med en ny administrerende direktør i spidsen i form af Allan Hougaard, mens Jens Brøndum er udnævnt til teknisk direktør.

Om VAM A/S

Virksomheden blev grundlagt på Djursland i 1953 af Søren Rasmussens forældre, Erik og Helga Rasmussen, under navnet Vester Alling Maskinstation.

I midten af 1970’erne kom Søren Rasmussen ind som direktør, og VAM blev et anpartsselskab. Dengang var der syv ansatte.

I dag er VAM et aktieselskab med professionel bestyrelse og godt 150 medarbejdere, som udfører en bred vifte af entreprenør- og anlægsopgaver. Kunderne er primært forsyninger, offentlige, byggeri og industri.

VAM kom ud af 2017 med et overskud på knap 9 mio. kroner før skat.

- Benny Kristensen sender VAM videre i en rigtig god og sund position, hvor der gennem årene er opnået mange flotte resultater under hans ledelse, og vi vil gerne takke ham for en utrættelig energi og indsats siden 2007, og ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige arbejdsliv, siger bestyrelsesformand Thomas Folmann.  

Benny Kristensen, der har været adm. direktør i VAM gennem 11 år, vil i en periode fortsat være tilknyttet virksomheden.

Styrker 'vi-kulturen'
Ændringen i VAM’s ledelse sker i forlængelse af et generationsskifte i efteråret, hvor hovedaktionær Søren Rasmussen overdrog aktiemajoriteten til sønnen Thomas Mogensen.

Hensigten med at udnævne to nye direktører fra egne rækker er at sikre kontinuiteten – og grundlaget for den fortsatte positive udvikling. Det er med til at styrke ’vi-kulturen’ i virksomheden, som den nye tekniske direktør, Jan Brøndum, formulerer det.

- Vi er alle i samme båd, og der er brug for alle medarbejderes engagement og gode indsats, når vi i fællesskab skal lykkes, siger han.

De nye direktører

Ny administrerende direktør Allan Hougaard (37 år) har varetaget posten som økonomichef i VAM siden 2010. Han har fra starten af sit virke i VAM deltaget i alle bestyrelsesmøder og andre væsentlige aktiviteter og er således en integreret del af chefgruppen. Derved har Allan Hougaard oparbejdet en stor indsigt i virksomhedens organisation, drift og strategiske prioriteringer.

Ny teknisk direktør Jens Brøndum (39 år) har været ansat i VAM siden 2008 og senest varetaget posten som områdechef for entrepriser. Jens Brøndum har gennem sin ledelsesrolle dyb indsigt i VAM’s kerneprocesser, herunder stor erfaring med kalkulation, ordreindgang og organisationsudvikling. Dertil kender han driften ud og ind og er en integreret del af chef- og ledergruppen.

Læs mere om: VAM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079