23948sdkhjf

Fredericia-entreprenør skifter navn

Kortere navn skal signalere større bredde i kompetencepaletten

Med virkning fra den 15. juni 2018 er CJ Anlæg A/S blevet til CJ A/S.

Navneskiftet sker som led i en ny strategi. Virksomheden fra Erritsø ved Fredericia er i den brede offentlighed mest kendt som en anlægsentreprenør. Men ledelsen ønsker et større fokus på kompetencerne inden for bolig- og erhvervsbyggeri.

- Med navneskiftet ønsker vi at understrege vigtigheden af begge forretningsområder. Det nye officielle navn bliver ”CJ A/S – anlæg, bolig, erhverv”, for det udgør summen af alle de spændende projekter, som vi dagligt arbejder med, siger direktør Hans Jørgen Ebbesen.

Bolig og erhverv fylder halvdelen
CJ blev i 2011 etableret som en anlægsvirksomhed med primær fokus på anlægsopgaver inden for energisektoren, petrokemi og service.

Som en konsekvens af markedets udvikling har ledelsen i de seneste år udvidet forretningen til også at omfatte bolig- og erhvervsbyggeri.

- I dag udgør bolig- og erhvervsopgaverne cirka 50 procent af virksomhedens samlede omsætning, men vi har en klar forventning om at dette forretningsområde vil vokse fremover, og derfor giver det god mening også udadtil at favne lidt bredere, forklarer Hans Jørgen Ebbesen.

Hidtil største kontrakt - og flere på vej
CJ landede tidligere på året sin hidtil største ordre med totalentreprisen på Nyborgs første DGNB-certificerede boligprojekt – Nyborg Midtermole med 62 ejer- og lejeboliger, der opføres på DSB’s tidligere færgeleje. Projektet løber samlet op i 86 mio. kroner.

Ifølge Hans Jørgen Ebbesen er flere spændende projekter på vej – uden at han dog kan sige mere på nuværende tidspunkt – og direktøren ser derfor optimistisk på mulighederne for at fortsætte de positive takter fra seneste regnskabsår.

Efter et par år med beskedne overskud viser det netop offentliggjorte 2017-regnskab et overskud på 8,2 mio. kroner før skat, hvilket er mere end en firedobling sammenlignet med året før.

I det hele taget er det gået meget stærkt siden etableringen i 2011. I dag tæller virksomheden 85 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096