23948sdkhjf

Pihl vinder kontrakt til 147 mio. kroner

Boligselskabet Bo-Vest har udpeget E. Pihl & Søn til at stå for renoveringen af ”Gadekæret” i Ishøj. Totalrådgiver på projektet er arkitekt- og ingeniørfirmaet Ai-Gruppen.
”Gadekæret” er opført i 1970’erne og trænger som mange andre byggerier med 30-40 år på bagen til en kærlig hånd.

Pihl har netop skrevet kontrakt med Boligselskabet Bo-Vest om en renovering af bebyggelsen. Kontrakten på ca. 147 mio. kroner er vundet i licitation:

- Vi er meget glade for den nye kontrakt med Boligselskabet Bo-Vest, som også er bygherre på en af vore andre boligrenoveringssager, nemlig en større boligbebyggelse i Hundige, Askerød, udtaler underdirektør Per Semmling, der har ansvar for Pihls boligrenoveringsafdeling.

Landsbyidyl med gadekær
Bebyggelsen – som også lyder kælenavnet "Det Ny Nyboder" – er opført som betonelementbyggeri. Men i modsætning til mange andre byggerier fra 70’erne er det stærkt inspireret af landsbyens idyl og intimitet.

Boligerne er således opført som små rækkehuse med lave hushøjder og anlagt i et uregelmæssigt gadenet i forbindelse med det gadekær, der giver bebyggelsen navn.

Mange af boligernes badeværelser har utætte badeværelsesgulve og skimmelsvamp, og indeklimaet i boligerne er generelt meget dårligt. Entreprisen omfatter derfor renovering af badeværelser, efterisolering af krybekældre og etablering af ventilationsanlæg for et bedre indeklima.

For at spare plads i boligerne og for at gøre adgangen til servicering af ventilationsanlægget nem, placeres aggregatet i nye, udvendige indgangspartier.

Størst muligt hensyn til beboere
Boligrenoveringen påbegyndes i slutningen af april i år og forventes afsluttet i juli 2013. I hele perioden vil Pihl bestræbe sig på at tage mest muligt hensyn til beboerne:

- Vi er godt klar over, at en renovering af badeværelser, indvendig efterisolering af krybekældre og etablering af mekanisk ventilation med genvinding giver gener for beboerne. Men ved hjælp af god planlægning og stram styring af de forskellige entrepriser, vil vi gøre vores bedste for at nedbringe byggetiden og generne for beboerne, siger projektchef Michael Bødker fra Pihls boligrenoveringsafdeling.

Han tilføjer, at Pihl altid lægger stor vægt på kommunikationen og dialogen med beboerne ved renoveringsopgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094