23948sdkhjf

LM Byg trodser corona med ordrer for over halv milliard

Der er tilfreshed hos direktionen i LM Byg, når blikket fejer ned over ordreindgangen. 

Trods en verserende coronakrise har entreprenøren nemlig over de sidste to måneder fået fire opgaver ind til en værdi af næsten 600 mio. kr, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Seneste entreprise er en råhus-kontrakt, som også netop er blevet offentliggjort af Pihlkonsortiet, på Redmolen i Københavns Nordhavn på 28.600 m2 kontorer, boliger og hotel samt 9.500 m2 kælder.

Ordren kommer efter, at Pihlkonsortiet for to måneder siden kunne offentliggøre, at LM Byg skulle opføre råhuset på byggeriet Spidsen på Redmolen i Nordhavn med PFA Ejendomme som bygherre.

Plads til flere opgaver

Dermed kroner LM Byg A/S et stærkt 1. halvår i 2020. Udover de to vundne projekter i Københavns Nordhavn i maj og juni, er det nye Universitetshospital i Køge og værket ved Thorsbro i Ishøj også vundet af råhusentreprenøren.

- 2020 har indtil videre været et godt år for LM Byg A/S, hvor vi både i eget regi og i fællesskab med resten af Pihlkonsortiet har vundet nogle store byggeriopgaver. De vundne entrepriser er et resultat af et konkurrencedygtigt setup, og at vi både har kompetencerne og kapaciteten til at rumme så store projekter, som der her er tale om, siger adm. direktør Hans Anker Nielsen i en pressemeddelelse.

LM Byg A/S beskæftiger i dag ca. 300 mand i spændingsfeltet mellem ingeniører, konstruktører, struktører, struktørlærlinge og timelønnede.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141