23948sdkhjf

Milliardudbud: FSB vil have et fast byggeteam

Et strategisk partnerskab med et fast team af ingeniør, arkitekt og entreprenør, der arbejder sammen over en årrække.

Det bliver fremtiden hos boligselskabet FSB, som i midten af august sender et strategisk partnerskab for renoveringer og helhedsplaner i udbud. Udbuddet indeholder også mulighed for nybyggeri.

Baggrunden for tiltaget er et ønske om at sikre en højere kvalitet i opgaveløsningen og mere effektive processer. Kort sagt: Bedre og billigere byggeri til tiden.

- Normalt er det sådan, at entreprenøren først kommer på banen, når de rådgivende ingeniører og arkitekter er færdige med forarbejdet. Nu skal entreprenøren være inde over fra starten og kan endda bidrage med faglig viden om for eksempel tekniske løsninger eller særlige materialer allerede her. Entreprenøren kender derfor grundlaget for opgaven. Når forventningerne afstemmes fra begyndelsen, er det svært at blive uenige om budgetter, tidsplaner og kvalitet, siger administrerende direktør Bjarne Larsson i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformand Steen Søndergaard peger på en anden gevinst ved at indgå et strategisk partnerskab; nemlig den at et fast team af samarbejdspartnere vil opbygge en viden, som kan bringes med videre fra projekt til projekt.

 -Netop kendskabet til FSB ligger os på sinde. Når vores kommende samarbejdspartnere får et grundigt kendskab til fsb’s organisering, vores kvalitetskrav og vores beboerfokus, ja så forventer vi - udover et godt resultat - at det vil smitte af på den kommunikation med beboerne, der er helt nødvendig under en renoveringsproces. Det gælder både før og under en renovering, siger han. 

Kontrakten vil have en værdi af op til tre mia. kroner og gælde i fire år, med mulighed for forlængelse i yderligere to år.

 Det faste team får base hos FSB på Rådhuspladsen i København.

Læs mere om: FSB
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.456