23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Gips Recycling Danmark A/S
Claus Cornelius Woldbye er tiltrådt som direktør for Gips Recycling Danmark A/S.

Gips Recycling Danmark arbejder med genbrug indenfor nedbrudte byggematerialer.

Henning Larsen Architects
Direktør Henrik E. Nyegaard overtager hvervet som bestyrelsesformand efter Henning Larsen, der træder ud af bestyrelsen.

Samtidig indtræder Ilse Louise Andresen og Johan Roos i tegnestuens bestyrelse i stedet for Malou Aamund og Henrik Rossen.

Mangor & Nagel
Arkitektfirmaet Mangor & Nagel A/S har udnævnt arkitekt MAA Søren Stoustrup, til afdelingsleder med ansvar for virksomhedens afdeling i Helsingør.

MT Højgaard
Ulrik Beske er ansat som ny divisionsdirektør i Nordjylland. Han kommer fra Skanska Danmark, hvor han i store træk har været ansat siden 1985; senest som operationel direktør.

Ulrik Beske afløser John Funch, der fortsætter som divisionsdirektør med fokus på det nordiske marked inklusiv Grønland og Færøerne.

OBH-Gruppen
Carsten Gregersen tiltræder den 1. april som direktør i OBH Rådgivende Ingeniører A/S, der udgør det ene af OBH-Gruppens to driftsselskaber.

45-årige Carsten Gregersen er uddannet tømrer og konstruktionsingeniør og har arbejdet i firmaet i 17 år; senest som salgs- og regionschef.

OBH-Gruppen beskæftiger 180 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Odense samt kontorer i Hillerød, Aarhus og Kolding.

Sapa Profiler A/S
Tord Arne Rengstedt, Sverige, Per Lyngaa og Carl von Schantz, Sverige er alle udtrådt af bestyrelsen. Andreas Gunnar Albin Gren, Sverige er indtrådt som formand for bestyrelsen. Lars-Åke Peter Gustavsson, Sverige og Ulrika Maria Molander, Sverige er begge indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Sapa Profiler udvikler, producerer, bearbejder og overfladebehandler aluminiumprofiler til blandt andet byggekomponent-, elektronik-, maskin-, transport- og indretningsbranchen.

STB Byg
Jens Winther indtræder den 1. april som medejer og adm. direktør i det vejlensiske byggefirma.

Han kommer fra en direktørpost hos Velfac, hvor han har været ansat siden 1992; først som salgschef, siden som salgsdirektør og de sidste 10 år som direktør.

Vækstfonden
Direktør Christian Motzfeldt fortsætter som direktør for en ny femårig periode med virkning fra den 15. marts 2011.

Vækstfonden er en statslig investeringsfond, der medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed.

Aalborg Portland
Kalle Jensen er udtrådt af bestyrelsen for AALBORG PORTLAND A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.291