23948sdkhjf

Hustømrerne styrker ledelsen: Ansætter en produktionsdirektør

Tidligere afdelingsleder vender tilbage til virksomheden efter et forløb hos Frømandskorpset

Hustømrerne har på fem år mere end fordoblet sin omsætning, og med ordrer for godt en halv milliard kroner i ordrebogen er der udsigt til fortsat travlhed i virksomheden med afdelinger i Aarhus, Aalborg og Aabenraa.

Derfor styrker Hustømrerne nu sin ledergruppe med ansættelsen af en produktionsdirektør.

- Vi kan mærke, at vi, efter de seneste års vækst, har brug for at tilføre vores ledergruppen en ekstra kompetence og ressource. Det skal gøre os i stand til at arbejde med forretningsudvikling på et lidt højere niveau, end vi har gjort hidtil, og sikre, at vi når vores mål om flere total- og hovedentrepriser, forklarer administrerende direktør Klaus Andersen.

Manden, der skal udfylde den nyoprettede stilling, kender Hustømrerne bedre end de fleste.

36-årige Morten Sort Mouritsen arbejdede i virksomheden i otte år, heraf de fleste som afdelingschef i Aalborg, indtil han i midten af 2017 tog orlov for at påbegynde en uddannelse ved Frømandskorpset.

Han faldt imidlertid fra undervejs i det krævende forløb, og nu er den tidligere afdelingsleder tilbage i en ny rolle. Det har Klaus Andersen store forventninger til:

- Med Morten får vi en produktionsdirektør, som ikke alene er dygtig fagligt, men som også er vanvittigt god til mennesker. Han skal derfor også være med til at sikre, at Hustømrerne forbliver at være en attraktiv virksomhed at arbejde i. Så det bliver både det faglige og det menneskelige aspekt, forklarer direktøren.

Morten Sort Mouritsen, som blandt andet er kendt fra den første sæson af TV2-programmet ’Korpset’, ser frem til at vende tilbage til Hustømrerne i en ny rolle:

- Jeg glæder mig utrolig meget til at vende tilbage til Hustømrerne og blive sat i spil på nye måder, hvor jeg kan bruge alt det, jeg har med fra frømandsuddannelsen, siger han.

Opdateret: Det fremgik tidligere, at Morten Sort Mouritsen er uddannet hos Frømandskorpset. Dette er ikke korrekt. Morten Sort Mouritsen har ikke afsluttet uddannelsen.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109