23948sdkhjf

Jens Moberg ny adm. direktør i Alectia

Tirsdag d. 5. april 2011 indtager en ny mand direktørstolen hos Alectia Gruppen. Ingelise Bogason overlader posten til Jens Moberg efter seks år i spidsen for rådgivningsvirksomheden.
- Alectia er et godt eksempel på den type virksomhed, som Danmark skal leve af i fremtiden. Kombinationen af stærke fagligheder, et indgående kendskab til det marked, kunden opererer i, en udviklet forretningsmæssig forståelse og ikke mindst evnen til at udtænke innovative og bæredygtige løsninger rummer store muligheder både herhjemme og ude i verden, siger Jens Moberg.

Alectia har haft en meget dynamisk vækst under Ingelise Bogasons ledelse. Virksomheden har markeret sig på en række af Danmarks styrkepositioner, så som grønt byggeri, miljø og fødevarer. Det er stærkt, og jeg er overbevist om, at den vækst kan accelereres fremover, udtaler Jens Moberg, der tidligere har haft internationale topposter hos bl.a. Microsoft og Better Place.

En virksomhed i vækst
Alectia har gennemgået store forandringer under Ingelise Bogasons ledelse. Virksomheden har udviklet sig fra at være en rådgivende ingeniørvirksomhed til at være en vidensvirksomhed med specialkompetencer inden for procesteknologi, arbejdsmiljø, forretningsudvikling, byggeri, vand, energi og miljø.

Otte strategiske opkøb har i de sidste seks år styrket Alectias markedsposition og bragt virksomheden ud på de internationale markeder.

- Da Ingelise kom til Alectia i 2005, tilførte hun den energi og retning, som virksomheden trængte til. Nu tager Jens Moberg over, og jeg er overbevist om, at Jens’ store internationale erfaring og dokumenterede lederevner vil være en styrke for Alectia. Jens har et imponerende cv og er kendt for at skabe vækst, kunde- og medarbejdertilfredshed. Jeg er overbevist om, at han er den rette leder til at udvikle Alectia fremover, lyder det fra bestyrelsesformand Erik Hovgaard.

Ledelsesskiftet sker i fuld overensstemmelse med Ingelise Bogasons egne ønsker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082