23948sdkhjf

NRGi køber Kuben

NRGi Rådgivning gør klar til at erobre markedet for energirigtige og bæredygtige løsninger med købet af Kuben Management.
Købet af Kuben Management tilfører NRGi 65 medarbejdere som besidder førende kompetencer inden for administrativ og teknisk bygherrerådgivning samt analyse, strategi og planlægning.

Med det nye set up har ca. 200 ansatte, som skal hjælpe NRGi Rådgivning med at sætte standarden for bæredygtige rådgivningsløsninger til både nye og eksisterende bygninger i hele Danmark.

- For NRGi er købet af Kuben Management et vigtigt strategisk skridt til at skabe en bred kunderettet rådgivningsplatform. Det betyder også, at begge virksomheder bliver løftet med stærke, faglige kompetencer, som sammen gør os i stand at blive førende på markedet for bæredygtige rådgivningsløsninger til det almene boligsektor og byggeriet som helhed, siger Ulf Christensen, administrerende direktør i NRGi Rådgivning.

Skal udvikle innovative løsninger
Forventningerne er store, både hvad angår den eksisterende forretning og udvikling af nye innovative løsninger for energieffektivisering af byggeriet.

− De strategiske muligheder for Kuben Management og NRGi Rådgivning ser rigtig interessante ud både for kunder og medarbejdere. Vi er derfor glade for, at salget netop sker til NRGi, siger bestyrelsesformand i Kuben Management, Thomas Dywremose.

Henrik Rossen fra Kuben Management fratræder som direktør og Ulf Christensen overtager posten som direktør i Kuben Management samtidig med, at han fortsat varetager posten som administrerende direktør i NRGi Rådgivning.

Overtagelsen sker pr. 11. marts 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094