23948sdkhjf

Tredje rejsegilde på en uge

Jönsson kunne forleden holde rejsegilde på et kontorbyggeri i Ballerup. Det er producenten af hospitalsudstyr, Ambu, der har brug for mere plads efter en sammenlægning.
Den 2. maj flytter Ambus ansatte i Ølstykke sammen med deres kolleger i Ballerup i virksomhedens ombyggede og udvidede kontorbygninger.

Entreprenør på projektet er Jönsson A/S, som har skaffet i alt 100 nye kontorpladser ved dels at opføre en ny mellembygning med gangbro og mødelokaler og dels at ombygge en eksisterende produktionshal.

Fleksibilitet er afgørende
Sammenlagt øges arealet af Ambus kontorfaciliteter i Ballerup med 2.000 m² for at gøre plads til den udvidede medarbejderstab:

- Der skal være plads til 100 mennesker mere med alt, hvad der hører til af toiletforhold, kantine, mødelokaler og parkeringspladser, siger byggeleder Kim Jørgensen fra Jönsson og tilføjer, at den helt store udfordring for er, at der konstant skal tages hensyn til de mange mennesker, der dagligt færdes i bygningerne:

- Vi skal sikre, at Ambus lager og administration fungerer, mens vi arbejder midt imellem dem. Vi skal tage sikkerhedsmæssige hensyn og passe på hinanden. En byggeplads er levende, der sker noget nyt hele tiden, og vi kan ikke forudse alting, så det er et tæt samarbejde mellem os og Ambu med næsten daglig kontakt og en masse fleksibilitet fra begge sider, forklarer byggelederen.

Fantastiske lokaler
Hos Ambu er Executive Vice President, Bjarne Sørensen, ovenud tilfreds med det hidtidige forløb, og han ser med stort forventning frem mod projektets afslutning:

- Vi glæder os meget til at tage de nye lokaler i brug. Vi begynder at kunne se det færdige resultat, der mangler selvfølgelig lidt endnu og så lige finishen – men vi tror på, at vi får nogle fantastiske lokaler, siger Bjarne Sørensen.

Jönsson er totalentreprenør på byggeriet, som udføres i samarbejde med CCO Arkitekter og med Rambøll. Jönsson har brugt egne tømrere, gulvfolk og murere. Derudover er skæring af beton i forbindelse med vinduer og døre gennemført af Skana – Jönssons søsterselskab i Engsø Gruppen.

- Det har været et fint samarbejde. Jeg er sikker på, at Ambu bliver glade for de nye bygninger, slutter Kim Jørgensen.

Rejsegildet hos Ambu var Jönssons tredje på blot en uge. De to andre er en markant PKA-ejendom i Søborg og et projekt med boliger og autismecenter på Amager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156