23948sdkhjf

H+H spår stor vækst

Byggematerialevirksomheden H+H har leveret en solid opjustering af forventningerne til 2018.
Opjusteringen sker primært sker på baggrund af en stærk udvikling i Polen og udsigt til høj vækst i England i andet halvår, skriver Ritzau Finans ifølge Børsen.

Polsk vækst
Samtidig er væksten i Vesteuropa kommet tilbage i andet kvartal, efter at regionen i starten af året var ramt af vintervejret.

- Det, der primært overrasker positivt i halvårsregnskabet, er den polske vækst, siger selskabets administrerende direktør Michael T. Andersen til Ritzau Finans efter regnskabet, der viste en organisk vækst for de seks måneder på 11 procent. og en omsætning på 1,1 milliarder kroner.

Ifølge direktøren er den polske vækst højere i første kvartal end i andet, efter at der ikke har været mulighed for at producere så meget ekstra, da fabrikkerne i Polen kører på kapacitetsgrænserne.

Byggevenligt vejr
I Vesteuropa kom væksten i andet kvartal endvidere tilbage, i takt med at vinteren trak over og et mere byggevenligt vejr indfandt sig på selskabets hovedmarkeder i regionen.

H+H mere end fordobler i regnskabet forventningerne til den organiske vækst i 2018 til 11 pct. fra tidligere 5 pct. Her spiller positive forventninger til England også ind.

- Fremadrettet kan vi stadigvæk se, at Polen kommer til at trække meget, men der kommer også til at være vækst fra England, efter at vores fabrik i Borough Green er blevet opgraderet, siger Michael T. Andersen til Ritzau Finans ifølge Børsen.
Læs mere om: H+H
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094