23948sdkhjf

Tidligere Bodilsen-ejer er ny Züblin-chef i Aarhus

Nyoprettet afdeling skal sikre Züblin flere byggeopgaver i Vestdanmark

Züblin har de seneste år etableret sig i København, hvor virksomheden blandt andet har opført markante byggerier som Axel Towers og Blox og senest vundet totalentreprisen på et nyt højhus i Carlsberg Byen.

Nu går virksomheden i offensiven i Jylland og på Fyn gennem etablering af Byggeri Vest, der har fået kontor i Trige ved Aarhus, hvor Züblin i forvejen har sit danske hovedkontor.

- Vi har indtil nu haft fokus på hovedstadsområdet, hvor vi har opbygget en stærk organisation. Nu er vi klar til at udvide mod vest. Med de erfaringer vi har fra det danske marked og vores store internationale ekspertise og økonomisk stærke koncern i ryggen, er vi godt rustet til at byde på både de mellemstore og helt store projekter i hele Vestdanmark, siger Per Engsø, der er teknisk direktør for forretningsenheden Byggeri i Danmark.

Til at stå i spidsen for den nye afdeling har Züblin valgt Morten Stampe, der kommer med mange års erfaring fra entreprenørbranchen. Han har ansættelser i Aarsleff, Arkil, Skanska og TK Development på cv’et og var desuden ejer og administrerende direktør i Bodilsen Totalbyg fra 2002 og frem til virksomhedens konkurs i 2015.

- Morten Stampe har stor brancheerfaring og netværk, og han kender markedet i Vestdanmark, siger Per Engsø.

Han tilføjer, at Züblin har i mange år udført funderings- og anlægsprojekter i Vestdanmark som eksempelvis motorvejsbroer, byggegruber og senest udvidelsen af Lindø i Odense. Derfor betragter han det også som helt naturligt, at Züblin nu udvider byggeaktiviteterne til også at omfatte Jylland og Fyn.

- Vi har de seneste år haft fokus på at udvikle forretningsenheden Byggeri. Det er sket med udgangspunkt i udførelsen af de to store byggeprojekter Axel Towers og Blox i København. Sideløbende med projekterne har vi opbygget en dansk tilbudsafdeling og en teknisk afdeling, som er ansvarlig for arbejdsmiljø, tidsplanlægning, kvalitetssikring og BIM.5D. Vores nye store projekter i Carlsberg Byen er et resultat af dette arbejde og et bevis på, at Züblin har etableret sig som en væsentlig spiller på det danske marked for byggeri, siger Per Engsø.

Læs mere om Züblins nye afdeling i torsdagens udgave af Licitationen - Byggeriets Dagblad

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141