23948sdkhjf

Viborg får nyt hotel i 12 etager

Bach Gruppen står bag byggeriet, som skal drives af nordjysk operatør

Første spadestik blev taget tidligere på sommeren, og om små to år kan Bach Gruppen slå dørene op for et nyt hotel i 12 etager ved Tinghallen i Viborg.

Den jyske ejendomsudvikler har i denne uge offentliggjort, at det bliver Bühlmann fra Aalborg, der skal drive det 4-stjernede hotel, som får 150 værelser i Viborg.

Hotelbyggeriet er del af en større ombygning og renovering af bygninger og området ved Tinghallen og Viborgs fodboldstadion. Formålet er at skabe et moderne kultur-, sports- og konferencecenter i byen.

Derfor tror direktør Danni Bühlmann også på, at der er en plads i markedet til det nye hotel ved Tinghallen:

- Den store renovering af Tinghallen, stadion og hele området vil betyde, at Viborg kan blande sig mellem de større provinsbyer, som kan tiltrække store konferencer og events. I 2020 vil vi og Viborg have adgang til nogle af de mest moderne rammer og faciliteter inden for konference- og kongresmarkedet i hele landet, siger han i en pressemeddelelse.

Byggeriet er tegnet af Harritslev Arkitektur og får et samlet areal omkring 12.000 kvadratmeter. Foruden regulære hotelværelser vil der også være mulighed for at leje studioværelser med køkkenfaciliteter, hvis man skal bo på hotellet i en længere periode.

Hotellet vil også få en morgenmadsrestaurant og en snackbar med fokus på økologi og lokale råvarer, som også er kendt fra Bühlmanns øvrige hoteller.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125