23948sdkhjf

Dansk World Trade Center udvider med 20.000 kvadratmeter

Der er givet byggetilladelse til et tårnbyggeri i 15 etager i Ballerup

Siden åbningen for fire år siden har mere end 110 virksomheder valgt at drive forretning fra World Trade Center Ballerup.

Det giver mod på mere, og derfor er husets ejer, Kongeegen A/S, i fuld gang med at forberede en udvidelse.

Faktisk kan WTC Ballerup fejre fire års fødselsdag med nyheden om, at byggetilladelsen til en 20.000 kvadratmeter stor udvidelse netop er kommet i hus.

Et nyt tårnhus i 15 etager skal give plads til både små og store virksomheder, styrke husets profil som møde- og konferencecenter og samtidig tilføre et nyt produkt til paletten; møblerede lejligheder.

- Filosofien bag WTC Ballerup er jo at skabe et åbent og imødekommende forretningsmiljø, hvor man både trives som virksomhed og som gæst til en konference eller et møde her i huset. Vi er nået et godt stykke vej, men har endnu større ambitioner med flerbrugerhuset, der i sit koncept går godt i spænd med det internationale WTC-brand, som vi jo er en del af, siger indehaver Ib Henrik Rønje fra Kongeegen.

Bygningen opføres på det nordøstlige hjørne ud mod Borupvang, hvor udvidelse af mødecenter med cafe og restaurant placeres i stueetagen med passage direkte fra eksisterende foyer. Desuden er der planer om at bygge et parkeringshus ved de eksisterende p-pladser i grundens sydvestlige hjørne.

Kongeegen kan endnu ikke oplyse, hvem der bliver entreprenør på projektet, og der er heller ikke sat en dato for byggestarten.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125