23948sdkhjf

Ballerup får 15 etagers vartegn med kontorer, konference og servicerede lejligheder

World Trade Center Ballerup, i daglig tale WTC Ballerup, udvider med et nyt 15 etagers højhus på knap 20.000 kvm. Den eksisterende ejendom er stort set fuldt udlejet og tæller i dag mere end 110 virksomheder og klinikker, og med højhuset udvides kompleksets kapacitet til godt det dobbelte; 40.000 kvm. 

NRE Denmark står for det kommende byggeri i totalentreprise. 

Selskabet, som er en del af ejendomskoncernen NRE Group, og Kongeegen A/S bliver ligeværdige partnere og gennemfører udvidelsen af World Trade Center Ballerup i et åbent samarbejde. NRE Denmark indtræder dermed som medinvestor.

– Vi vil altid gerne være med til at løfte både komplicerede og store projekter, og vi er ikke bange for selv at tage et økonomisk medansvar, siger adm. direktør i NRE Group, Jacob Eiskjær Olesen, i en pressemeddelelse om projektet.

– Når vi ud over at være totalentreprenør indgår i bygherresamarbejder, kan vi være med til at præge den samlede proces. Vores erfaring viser, at dét at være med fra ide til færdigt byggeri og idriftsætning har stor betydning i forhold til at skabe attraktive og rentable løsninger, tilføjer han. 

Kontorer, konferencefaciliteter og servicerede boliger

Højhuset opføres på det nordøstlige hjørne ud mod Borupvang med direkte passage fra loungeområdet i den eksisterende bygning. Desuden opføres et parkeringshus med mere end 400 p-pladser ved de eksisterende p-pladser på grundens sydvestlige hjørne. 

Adm. direktør og ejer af Kongeegen A/S, Ib Henrik Rønje, fortæller, at der gøres plads til mellemstore og store lejemål samt servicerede lejligheder - et alternativ til et hotelværelse, når de omkringliggende virksomheders medarbejdere kommer på længerevarende besøg. Derudover skal WTC Ballerup styrkes som konferencecenter.

NRE har samlet et projektteam med herunder arkitektfirmaet Arkitema, ingeniørfirmaet Cowi og PKA som finansiel partner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.142