23948sdkhjf

Rådgivergigant får ny topchef i Danmark

ÅF Buildings nye administrerende direktør kommer fra MT Højgaard

Mandag den 3. september havde Martin Venning Kjær første arbejdsdag som ny administrerende direktør i ÅF Buildings Denmark, det tidligere Midtconsult.

Han kommer fra MT Højgaard, hvor han de seneste godt 10 måneder har arbejdet som sektionsdirektør for anlæg og beton i Vestdanmark.

CV’et tæller endvidere en lang årrække i rådgiverbranchen med direktørstillinger i blandt andet Sweco, Grontmij og konsortiet bag DNU i Aarhus, Cura Vita.

Efter den korte afstikker til entreprenørbranchen ser Martin Venning Kjær nu frem til at blive en del af den svenske ÅF-koncern, hvor ambitionerne for det danske marked er store.

- Målet er at blive blandt de tre største aktører i landet inden for blandt andet byggeri. Samtidig med det skal vi være én af de mest attraktive virksomheder at arbejde for og sammen med. I den nærmeste tid glæder jeg mig dog først og fremmest til at lære virksomheden, medarbejderne og kunderne at kende, siger Martin Venning Kjær.

Han er kommet til en dansk division, som allerede er i fuld gang med vækststrategien. Siden årsskiftet er der således kommet knap 60 nye ansigter til, og såvel domicilet i Herning som kontoret i Aarhus er blevet ombygget for at få plads til den hastigt voksende medarbejderstab.

Anders Bertelsen, der siden december 2017 har varetaget ledelsen af ÅF Buildings Denmark, fortsætter i sin position som CFO og får ansvaret for ÅF’s samlede finansielle aktiviteter i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109