23948sdkhjf

Ny Sweco-direktør gør kometkarriere

Efter 12 måneder som afdelingschef for Projekt- og Byggeledelse og Arbejdsmiljø i Sweco er Anni Schmidt Nielsen pr. 1. september udnævnt til direktør for virksomhedens helt nye afdeling, Design Hovedstaden.

Her står hun i spidsen for ni gruppeledere i Swecos danske byggeridivision, Planning & Design og 110 dygtige medarbejdere.

- I Sweco gør vi en dyd ud af at anerkende, udfordre og fremme talent. Anni har over de seneste 12 måneder bevist ledelsesmæssige kompetencer og potentiale og har med stort personligt engagement medvirket til den fornyelse af Planning & Design, som vi har arbejdet med siden september sidste år, siger divisionsdirektør Jørgen Thomsen i en pressemeddelelse.

Vil være bedst til projekteksekvering
Anni Schmidt Nielsen har 10 års erfaring fra entreprenørbranchen og seks år i rådgiverbranchen. Hun har efter eget udsagn tidligere forsvoret at blive afdelingsleder.

Alligevel valgte hun efter et par års pause fra Sweco at vende tilbage til virksomheden i rollen som netop afdelingsleder. Og nu kan Anni Schmidt Nielsen altså skrive direktør i Design Hovedstaden på visitkortet.

- Jeg har en ambition om, at afdelingen skal gøre en markant forskel og skabe sammenhæng for kunderne ved at levere projekterne til rette tid, pris og kvalitet i forhold til kundernes ønsker og behov. Jeg tror på, at det at være de bedste til projekteksekvering vil være en af de vigtigste differentiatorer i markedet for kunden, siger Anni Schmidt Nielsen.

Tværfaglighed som styrke
Den nye afdeling er en sammenlægning af tre fagafdelinger og starter ud med en portefølje på 300 projekter.

Som direktør for den nye afdeling bliver det Anni Schmidt Nielsens opgave at koordinere samarbejdet mellem ni gruppeledere, så afdelingen i sidste ende fungerer som én enhed. Netop det arbejde ser hun frem til at blive en del af.

- Jeg har arbejdet meget med processer og strategier, hvor det handler om at få et større samarbejde til at fungere. Jeg kommer til at være en slags facilitator, da jeg jo ikke selv kan være helt nede i detaljen med alting. Vi har alle vores faglige spidskompetencer, men værdien af Design Hovedstaden er netop de mange kompetencer, som skaber det tværfaglige samarbejde. Det glæder jeg mig rigtig meget til at lede og fremme, siger Anni Schmidt Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094