23948sdkhjf

International hæder åbner døren til Europa

Nordjyske Komproment modtager international start up-pris i konkurrence med over 100 europæiske virksomheder

Smilene var store, da Niels Heidtmann, Kim Kristensen og Jan Kristensen onsdag gik på scenen for at modtage prisen som bedste start up ved SME Star Awards i Bruxelles.

Bag uddelingen står EU-organisationen SME Europe (Small and Medium Entrepreneurs Europe), og Komproment får prisen for sine cradle-to-cradle-certificerede tag- og facadeløsninger, som er baseret på tegl og naturskifer, og som kan leveres med integrerede solceller.

Virksomheden fra Svenstrup ved Aalborg vandt også tidligere på året Miljøprisen ved Byggeri-messen.

- Komproment var en sikker vinder af start-up prisen, selvom de var oppe imod et stærkt felt af innovative virksomheder i hele Europa, siger Europaparlaments-medlem Bendt Bendtsen (K), der er blandt grundlæggerne af SME Europe.

Ordrer i Europa og USA
Komproment blev allerede sidste år annonceret som vinder af prisen, og virksomheden har derfor allerede mærket effekten.

Eksportdirektør Niels Heidtmann fortæller, at virksomheden er begyndt at få ordrer ind fra en stribe europæiske lande og har leveret sin første ordre til USA, hvor man er i gang med at opbygge et forhandlernetværk.

- SME Star Award er jo tænkt som en opmuntring til små og mellemstore virksomheder, der har gjort sig særligt bemærket, og man må sige, at de har ramt ’bulls eye’ med det projekt. Prisen har været en helt fantastisk hjælp for os i vores forsøg på at komme udover rampen med vores budskab, siger Niels Heidtmann.

Komproment er 17 år gammel som virksomhed, men efter etableringen af facadedivisionen Komproment Danish Building Design for tre år siden er udviklingen begyndt at tage fart.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093