23948sdkhjf

V2C i opkøb: Opruster med nye kompetencer

Fremover bliver SpacePro en del af rådgivningsvirksomheden V2C, som dermed føjer fire specialister i Space Management til en medarbejderskare, der pt. tæller 48 medarbejdere.

I dag kommer V2C ofte ind i projekterne, når noget er gået galt. Med opkøbet ønsker virksomheden i højere grad at bringe sine kompetencer i spil tidligere i processen:

- Vores kunder vil fremover kunne modtage en langt bredere rådgivning til flere dele af byggeriets faser. Helt fra bearbejdning af kundens første idéer frem til en operationel implementering – en fuldstændig kompetencepakke. Det giver nye muligheder. Ved at være med fra start kan vi for alvor sætte bygherren for bordenden, siger Lars Blaaberg, direktør og partner i V2C.

SpacePro udfører opgaver inden for design og indretning med afsæt i analyser af arbejdsmønstre og de omgivelser, hvor mennesker færdes.

- Fremover vil dette foregå i V2C-regi med flere tværfaglige kompetencer. Beslutningsgrundlaget får større vægt, når der sættes tal på og bliver sat ind i byggeriets øvrige værdikæde, og dermed er der et stærkt værdimæssigt match, mener hun.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094