23948sdkhjf

Time Danmark spreder aktiviteterne

Farsø-virksomheden har indgået en aftale med tyske Ruthmann og vil fremover kunne tilbyde løsninger til håndværkere og andre, der har brug for en lift med større rækkevidde.
Time Manufacturing Company (TMC) er en af verdens største producenter af bilmonterede lifte og har hovedkvarter i Texas.

Eksportafdelingen ligger i Danmark, nærmere betegnet nordjyske Farsø, hvor knap 100 medarbejdere står for en årlig eksport på over 1.000 mandskabslifte til markeder uden for USA.

Hidtil har sortimentet udelukkende bestået af TMCs egne produktserier; Versalift og Condor. Men med den nye samarbejdsaftale vil Time Danmark nu også forhandle lifte fra Ruthmann, og det er et tiltag, der i høj grad styrker Time Danmarks position på det danske marked.

Lukker dybe huller i sortimentet
Salgschef Axel Rask forklarer, at Time Danmark gennem længere tid har ønsket at tilbyde løsninger med større rækkevidde end de eksisterende. Versalift og Condor har arbejdshøjder på henholdsvis 9-35 og 27-65 meter og afsættes typisk til elforsyninger og entreprenører inden for gadebelysning.

Med Ruthmanns lifte som en del af programmet kan Farsø-virksomheden nu også tilbyde letvægtslifte op til 27 meters arbejdshøjde samt lifte med arbejdshøjder på op til 100 meter:

- Ruthmann går ind på områder, hvor vi har dybe huller i vores eget sortiment, og det betyder, at vi nu også har et produkt at tilbyde til håndværkere, malere og andre, der har behov for en stor rækkevidde i dag, siger Axel Rask, der har været i firmaet siden 2003.

Nyt program til en helt ny kundegruppe
Time Danmark blev kontaktet af Ruthmann allerede for 2-3 år siden med henblik på at indlede en form for samarbejde. Dengang var tiden ikke moden, men det er den i høj grad nu, og i Farsø ser man store perspektiver i aftalen:

- Det er et helt nyt program til en helt ny kundegruppe, og det gør det muligt for os at sprede aktiviteterne og blive mere synlige. Der ligger en stor opgave foran os, og den løser vi ikke ved at sidde og vente på, at telefonen ringer, lyder det fra Axel Rask.

Han har allerede de første emner klar på hånden, og forventningen er, at der kan afsættes 8-10 Ruthmann-lifte om året – fortrinsvist til udlejningsfirmaer. Senere på året – i kølvandet på HI-messen – er det planen at promovere de nye produkter over for såvel eksisterende som nye kunder, når Time Danmark tager rundt i landet på roadshow.

Gang i forretningen igen
Hos Time Danmark har man mærket effekten af krisen lidt senere end de fleste, og derfor har virksomheden også været længere om at komme tilbage på sporet.

Det er dog hele vejen igennem lykkedes at holde fast i de sorte tal, og efter en hård vinter er ordrerne nu igen begyndt at finde vej til ordrebøgerne:

- Efter græsset er begyndt at gro, er der kommet gang i forretningen igen. Og selvom der fortsat er plads til forbedring, ser perspektiverne fornuftige ud. Ordrerne har typisk en responstid på 3-4 måneder, så efter sommerferien får vores produktionsfolk igen en hel del at se til, lyder vurderingen fra Axel Rask.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078