23948sdkhjf

Dantherm med vækst og overskud

Forretningsområderne Telecom og Boligventilation bidrager til en øget omsætning hos firmaet, mens reduceringen af ejerandelen i Dantherm Power påvirker resultatet positivt.
Dantherm havde et flot første kvartal af 2011 med en omsætning på 125,7 mio. kr. – en stigning på 22 procent i forhold til samme periode sidste år.

Driftsresultatet (EBIT) lød på 2,3 mio. kr., hvilket er præcis det samme som for perioden sidste år, hvor der dog var tale om et underskud.

Forventer overskud i 2011
Ifølge selskabet selv skyldes fremgangen især det ene af to primære forretningsområder, Telecom, samt Boligventilation, som hører under HVAC (Heat, Ventilation, Air Conditioning).

Ved udgangen af 2010 solgte Dantherm sin ejerandel i Dantherm Power, hvor man før besad 38 procent. Det påvirkede sidste år resultatet negativt med 3 mio. kr., men har altså ikke haft nogen indvirkning i år.

For året som helhed forventer Dantherm-ledelsen en omsætning i intervallet 500-550 mio. kr. og et driftsresultat (EBIT) på 20-25 mio. kr., hvilket vil give et lille positivt resultat før skat (EBT).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095