23948sdkhjf

Byggeweb ekspanderer til Storbritannien

Den danske udbyder af software til projekt- og ejendomsstyring har indgået et nyt partnerskab med britiske MPS Management Process Systems.
Efter flere år med vækst i Danmark og resten af Norden er Byggeweb nu klar til det britiske marked.

Virksomheden er nået til enighed med MPS Management Process Systems om betingelserne for et partnerskab, der betyder, at Byggeweb nu lanceres i Storbritannien under navnet Docia:

- Gennem et partnerskab med en veletableret virksomhed på det engelske marked har vi et stærkt og solidt udgangspunkt i UK, hvor vi ser et stort potentiale, siger CEO Mads Bording fra Byggeweb.

Med etableringen i Storbritannien forfølger Byggeweb sin målsætning om at positionere sig som en global leverandør af softwareløsninger til byggeriet, og målet er opnå en markant markedsandel på det britiske marked:

- Den vækst og loyalitet, vi oplever i Norden, vidner om den værdi, vi skaber for vores kunder. Det er netop dette, vi ønsker at tage med os ud på andre markeder, slutter Mads Bording.

Fakta om Byggeweb
Byggeweb A/S er grundlagt i 1997 og fremstår i dag som Nordens førende udbyder af software til projekt- og ejendomsstyring. Virksomheden har håndteret og gennemført flere projekter i Danmark end nogen anden leverandør og håndterer årligt over 800 projekter.

Selskabet har over 100.000 projektbrugere i mere end 7.000 virksomheder i 15 lande, der dagligt udveksler data i byggeprojekter og ejendomsporteføljer via www.byggeweb.dk og www.docia.com .

I Danmark har Byggeweb A/S kontorer i København og Århus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109