23948sdkhjf

Milepæl for centralt Brabrand-byggeri

Endnu et af de meget synlige tegn på forandringerne i Aarhus-bydelen Gellerup har nået en milepæl. Onsdag var der rejsegilde på den 3.000 kvm nye administrationsbygning til Brabrand Boligforening, der er centralt placeret i bydelen på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og den nye Karen Blixens Boulevard - rygraden i Gellerups nye vejnet. 

Det er også her, at Aarhus Kommune har placeret nye kontorhus til cirka 1.000 medarbejdere fra blandt andet Teknik og Miljø, ligesom Brabrand Boligforening opfører 400 nye ungdomsboliger i GLLRP Kollegiet.  Førstnævnte blev fremhævet af Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard ved onsdagens rejsegilde: 

- De to bygninger kommer til at danne en slags indgangsportal til Gellerup, og det er der en fin symbolik i. Vi havde jo i sin tid et tæt samarbejde omkring tilblivelsen af Helhedsplanen, og nu skal vi i fællesskab tage de næste skridt, sagde Jacob Bundsgaard ifølge voresbrabrand.dk. 

Brabrand Boligforening varetager i dag en lang række forskelligartede opgaver af både administrativ, boligsocial samt udviklings- og driftsmæssig karakter. Hvor disse i dag er spredt ud på forskellige lokationer, skal det nye hus i højere grad samle funktionerne. Der skal skabes et aktivt hus, der summer af liv og som tydeliggør diversiteten i boligforeningens funktioner. Administrationsbygningen kommer til at rumme ekspedition og kontorer for de ansatte i Brabrand Boligforenings administration samt lokaler for driftspersonalet i afd. 4, Gellerupparken, og afd. 5, Toveshøj. 

Totalentreprenør på byggeriet er CC Contractor med en rådgivergruppe bestående af Cubo Arkitekter og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen.

 

Det nye domicil ventes indflytningsklar til sommer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125