23948sdkhjf

Opkøb: Dana Lim styrker sin position i Norden

Den danske producent af lim, fuge- og spartelmasse Dana Lim har købt norske Fugger, der leverer lim, fugemasse og tætningsprodukter til byggeri og industri i Norge.

Opkøbet sker som et led i Dana Lims nordiske vækststrategi, hvor købet først og fremmest skal styrke virksomhedens markedsposition yderligere i Norge.

- Vi er glade for at byde syv super dedikerede og kompetente kollegaer velkommen i Dana Lim. Jeg er overbevist om, at opkøbet som det naturlige næste skridt i udfoldelsen af vores strategi vil give et markant løft for os på det norske marked, siger Dana Lims administrerende direktør Lars Christensen i en pressemeddelelse.

- Samtidig vil vi kunne udbrede Fuggers knowhow og sortiment inden for folier og tape til vores eksisterende kunder i Danmark, Sverige og Finland, så de får endnu flere muligheder med Dana Lim, forsætter han.

Dækker hele landet
Fugger blev etableret i 1976 af administrerende direktør Rolf Magne Johannessen, og siden har virksomheden udviklet sig til en af Norges førende leverandører af tætningsprodukter, lim og fugemasse til byggevarebranchen, prof-sektoren og industrien.

Med sit hovedkontor i Bergen er virksomheden med til at sikre, at Dana Lim fremover kan nå ud til kunder over hele landet: 

Dana Lim har i forvejen forvejen kontor i Oslo og dækker den sydlige del

Dana Lim 

Dana Lim er Danmarks største producent af lim, fugemasse og spartel.

Ejer: Kai Hansens Fond. Som hvert år uddeler midler til samfunds- eller erhvervsfremmende forskning

Datterselskaber: Norge, Sverige, Litauen, Ungarn og Kina

Antal medarbejdere: 170

af landet, mens Fuggers afsæt i Bergen åbner for adgang til hele vestlandet.

- Vi tilbyder dermed fuld national dækning med konsulenter, der har indgående kendskab til norske byggeregler og godkendelser og derudover mange personlige kontakter i branchen. Det giver både os og Fugger et solidt udgangspunkt for at supportere kunderne, uanset hvor de arbejder, siger Lars Christensen.

Han suppleres af Rolf Magne Johannessen. Han har store forventninger til de kompetencer, som de to virksomheder har til sammen:

- Dana Lim tilfører kraft og ressourcer til gavn for vores kunder i et krævende marked præget af konstante ændringer og voksende krav. Samtidig er vi stolte over at blive en del af en virksomhed, der ligesom Fugger lægger stor vægt på at levere førende kvalitet og service, der skaber værdi for kunderne, siger han.

Overtagelsen af Fugger skete officelt 1. januar. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141