23948sdkhjf

Idrætsmekka indviet i Espergærde

Espergærde Idrætsby bliver Espergærdes nye samlingssted med en række idrætshuse og faciliteter, hvor udendørsarealer og selv gangarealer er tænkt ind som mulige mødesteder for brugere og besøgende med mange ønsker.

De har bygget Idrætsbyen Espergærde

Bygge-, Ledelse- & Arbejdsmiljøkoordinering: Mangor & Nagel Arkitekter
Total Rådgiver - projektering og fagtilsyn: Elkjær & Ebbeskov Arkitekter i samarbejde med Nova5 Arkitekter, Klaus Nielsen Ingeniører, GHB Landskabsarkitekter.

Fagentreprenører:
Råhusentreprise: Elindco Byg
Tømrerentreprise: Vida Byg
Sportsentreprise: Unisport Scandinavia
VVS-entreprise: Kemp & Lauritzen
El-entreprise: SIF Gruppen
Anlægsgartnerentreprise: Kirkegaard Anlæg
Sikringsentreprise: G4S

Den 16. januar blev det nye idrætsmekka indviet med fest, taler og masser af opvisninger fra Idrætsbyens kommende foreninger og brugere. Flere hundrede nysgerrige gæster benyttede dagen til at få en forsmag på aktiviteterne i husene og lykønske hinanden med de idrætsfaciliteter, de længe havde set frem til.

Helsingør kommunes borgmester Benedikte Kiær var den første i talerækken. Også Jens Bertram, formand for Idræts- og Fritidsudvalget, bestyrelsesformand Thomas Lykke fra Espergærde Gymnasium og udviklingskonsulent Jakob Færch fra Lokale & Anlægs Fonden benyttede lejligheden til at ønske tillykke.

Udviklet med den nyeste forskning
Projektet tæller samlet 2.500 kvm og byder på fem nye bygninger ved siden af en eksisterende idrætshal. Dertil kommer fleksible idrætsrum og en række digitale og tekniske løsninger, som ikke tidligere er set i dansk idrætsbyggeri.

Idrætsbyen er udviklet med nyeste forskning inden for idræt og bevægesle, og de fleksible rammer giver god mulæighed for, at de ”idrætsuvante” kan blive inspireret og selv finde på måder at bevæge sig på.

Projektudvikling er sket i samarbejde med Lokale & Anlægs Fonden, Espergærde Gymnasium og de fremtidige bruge og foreninger.

Espergærde Idrætsby slår dørene op for borgere, brugerne og elever medio februar.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094