23948sdkhjf

Enden er nær for rekordbyggeri

De har deltaget i byggeriet:

HM Entreprenører A/S

Kloster A/S

Dalsgaard Pavilloner A/S

Futura Rundbuehaller ApS

Flextek Stålreoler A/S

DE Electronic ApS

Zipp Systems A/S

Scanview A/S

Dan's EL

K.E. Mammen ApS

Jima Hegn

Boremanden.dk

Sjakk

Cloas A/S

Land & Plan A/S

Din Madpartner har i 14 dage sørget for mad til arbejderne på projektet.

14 byggedage lød tidsplanen for det, der er blevet kaldt Danmarks hurtigste erhvervsbyggeri. Og planen holder. 

Byggeriet blev skudt i gang den 11. januar kl. 7:00, og søndag den 27. januar er der afslutningsfest for en udvidelse af Ser Hegns hovedkvarter i Fredericia. Det oplyser bygherren Henrik Hallenberg Rasmussen, direktør for Ser Hegn, i en meddelelse. 

Han har tidligere oplyst til Building Supply, at aftalerne bag byggeriet også kom i stand i højt tempo. En uge tog det at få aftaler på plads med kommunen, og tre dage for byggevirksomhederne.

Byggeriet består af 120 kvm administrationsbygning, en opbevaringshal på 450 kvm, samt 150 kvm pakkehal og smådelslager. Udover dette skal der også lægges 16.000 kvm. stenbelægning samt sættes 1 km hegn, 4 elektriske porte, 20 lysmaster og 150 meter dobbeltsidet grenreol til udendørs opbevaring op, oplyser Henrik Rasmussen til Licitationen. 

Baggrunden for det hastige byggeri er, at Ser Hegn i december vandt opgaven med at opføre 70 kilometer vildsvinehegn langs den dansk-tyske grænse. Derfor har Fredericia-firmaet et akut behov for at udvide med lagerplads, lagerbygninger og administration. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109