23948sdkhjf

Boligselskab hjemtager byggeledelse

Boligselskabet Sjælland står overfor en stribe bygge- og renoveringsprojekter, som samlet løber op i 3 milliarder kroner de kommende år. 

Med rødder tilbage til 1899 har Boligselskabet Sjælland mangeårig erfaring med samarbejder på kryds og tværs, når der kører byggeprojekter med mange underleverandører. Nu har selskabet iværksat en ny bygge- og anlægsstrategi og vælger at hjemtage selve byggeledelsen på en række projekter. 

Så Per Bro, boligselskabets byggechef, får endnu mere at se til. Han spiller en central rolle på de kommende års nybyggeri og renoveringer i Trekroner, Ringsted, Viby Sjælland, Hvalsø, Næstved og flere steder i Roskilde. 

Får brug for flere folk til projekterne
Ifølge boligselskabet skyldes hjemtagningen af byggeledelsen et ønske om, at byggeri og renovering hele vejen igennem foregår i øjenhøjde med de mennesker, hvis hjem det drejer sig om. Erfaringsmæssigt har eksterne rådgivere ofte haft størst fokus på starten af projektet og datoen for aflevering. 

- Hos os er byggeledelse ikke kun noget, der foregår mellem fagfolk. Det foregår også i dialog med vores beboere og på tværs af alle de andre typer medarbejdere, vi har i vores organisation. Det er krævende at skabe boliger, hvor både pris, planløsninger, bæredygtighed og sociale hensyn skal tænkes ind, siger Per Bro. 

Boligselskabets byggeafdeling har omkring 20 medarbejdere. Men de nye interne ambitioner betyder, at man i de kommende år får brug for flere professionelle og kreative ildsjæle, som har mod på byggeprojekter, der er langt mere borgernære end mange andre steder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078