23948sdkhjf

Kendt typehusfirma skifter ud på direktørposten

Typehusfirmaet Lasse Larsen Huse A/S skifter ud på direktørposten. Det sker den 5. marts, når Trine Brinch Sørensen tiltræder som direktør i stedet for Pierre Legarth, der ved samme lejlighed genindtræder som bestyrelsesformand i virksomheden.

– Lasse Larsen Huse har gennem den seneste tid været inde i en forrygende udvikling, og er på mange måder blevet en mere strømlinet virksomhed. Den udvikling ser jeg frem til at føre videre. Der er helt sikkert altid noget, der kan gøres anderledes, men jeg vil gerne lige lande i mit nye job, inden jeg begynder at blive mere konkret, siger Trine Brinch Sørensen om den forestående udfordring.

En stærk leder
49-årige Trine Brinch Sørensen har læst HA-jura og har en HD i organisation - og indledte sin karriere i Alfa Laval-koncernen. Hun har tidligere blandt andet været administrerende direktør i Virklund Sport, ligesom hun har stået i spidsen for ThermiSol - som i dag hedder JackOn - og siden Betongruppen RBR.

Pierre Legarth glæder sig over, at hans afløser på direktørposten nu er fundet.

– Som bekendt har min direktørpost været midlertidig, og derfor er det dejligt, at vi endelig har fundet en virkelig stærk leder i Trine Brinch Sørensen, som er klar til at overtage kontrollen som administrerende direktør, siger Pierre Legarth, som overtog både direktørstolen og det fulde ejerskab af virksomheden i september 2017.

Det skete, da virksomheden tog afsked med daværende direktør Allan Børsting Laursen efter uenighed om virksomhedens fremtidige strategi.

Klar til konkurrence
Med det kommende direktørskifte genindtræder Pierre Legarth som bestyrelsesformand i Lasse Larsen Huse. Og han ser frem til at følge virksomheden mere fra sidelinjen.

– Der er flere nye tiltag. Et af dem er, at vi hos Lasse Larsen Huse øjner et nyt stort marked for lavpris huse i den mere prisvenlige ende af skalaen. I den forbindelse lancerer vi snart et nyt og spændende lavpriskoncept, der hedder Lasse Larsen Classic Huse, siger Pierre Legarth.

Se nyudviklede Classic Huse-modeller skal tage kampen op med de store typehusfirmaer. Og det er en kamp, som Pierre Legarth ser frem til.

– Vi har helt klart vores berettigelse også i det segment. Kvaliteten skal bare være højere - men til lavere priser. Hos Lasse Larsen Huse kommer vi ikke til at gå på kompromis med den høje kvalitet, det står uden for enhver diskussion, siger erhvervsmanden fra Kolding.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109