23948sdkhjf

ÅF åbner ny afdeling for byggeri

Ingeniør- og designvirksomheden ÅF fik fodfæste på det danske marked for byggeri og anlæg i 2016 med overtagelsen af den rådgivende ingeniørvirksomhed Midtconsult.

Nu udvider forretningsenheden, der i dag hedder ÅF Buildings Denmark, igen forretningen. De mere end 300 ansatte på kontorerne i Aarhus og Herning får nye kolleger i hovedstadsområdet, hvor ÅF slår dørene op den 1. marts. 

-  En stor del af vores nuværende projekter ligger i hovedstaden, og derfor er etableringen af en ny afdeling i Københavnsområdet et naturligt skridt at tage. Samtidig er der her et marked og en lang række potentielle kunder, som vi ikke har fat i. Simpelthen fordi vi ikke er til stede med et kontor. Det gælder for eksempel inden for fødevare- og medicinalindustrien, som er et strategisk fokusområde for ÅF, siger administrerende direktør Martin Kjær. 

Til at stå i spidsen for den nyoprettede enhed er Cathrine Heiberg ansat som afdelingschef. Hun har erfaring som projektchef hos NNE og Novo Nordisk med ansvar for projekter inden for pharma. Som uddannet bygningskonstruktør har hun også tidligere været beskæftiget inden for såvel bolig- som offentligt og erhvervsbyggeri – både med egen virksomhed og som arkitekt hos et typehusfirma.

ÅF Building Denmarks nye afdeling får base i Herlev nord for København. Her holder ÅFs øvrige danske selskaber også til. De beskæftiger sig blandt andet med procesindustri og trafikanlæg til veje og jernbaner.

Fakta: ÅF og ÅF Buildings Denmark

ÅF er en ingeniør- og designvirksomhed med base i Europa og kunder over hele verden. Med kontorer i 30 lande har virksomheden mere end 10.000 medarbejdere.

I Danmark er over 600 ansatte beskæftiget inden for områderne byggeri, anlæg, industri, energi og lysdesign. Heriblandt er godt 300 medarbejdere i Herning, Aarhus og nu også Herlev en del af ÅF’s forretningsområde Buildings. 


Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109