23948sdkhjf

Pihl afleverer 334 lejligheder på gammel mose

Endnu en brik er faldet på plads i det ambitiøse byudviklingsprojekt Frederiksbro i Hillerød; etape to i den nordsjællandsk bydel med planlagt 1.300 boliger. 

Pihlkonsortiet, der tæller Pihl & Søn, LM Byg og M.J. Eriksson, har været totalentreprenør på anden etape af Frederiksbro og har sammen med bygherre M. Goldschmidt Ejendomme og rådgivere ÅF Buildings Denmark og Mangor & Nagel afleveret det nye boligbyggeri.

Pihlkonsortiet har således samlet afleveret 44.000 kvm byggeri, herunder 334 lejligheder, fremgår det af en pressemeddelelse.

Pihl & Søns adm. direktør, Halldór P. Ragnarsson, hæfter sig ved samarbejde samarbejdet med bygherre:

– Særligt har vi haft et rigtig godt samarbejde omkring udfordringerne på en meget vanskelig byggegrund bestående af en gammel mose, siger Halldór P. Ragnarsson i pressemeddelelsen.

Pihlkonsortiet afleverede første del af Frederiksbro, etape to før sommeren og kan nu se tilbage på et veludført og færdiggjort stykke arbejde med aflevering af anden og sidste del af etape to.

1.300 boliger i Frederiksbro

Frederiksbro i Hillerød omfatter 1.300 nye boliger med to 15 etagers højhuse som et højdepunkt. Byggeriets samlede projektværdi vil –fuldt udbygget – svare til cirka 4 mia. kr.  

Byggeselskabet Paulsen stod for totalentreprisen af etape 1, som består af 89 rækkehuse. Rækkehusene er tegnet af Mangor & Nagel. 

Etape 2. omfatter cirka 340 lejligheder, hvoraf 172 vil blive placeret i to punkthuse på 15 etager. Hertil kommer to karréejendomme med lejligheder. I etape 2 opføres også et erhvervshus med dagligvarebutik, lægehus, børnehave, cafeer, fitness og parkering.

Etape 2. udføres i totalentreprise af Pihlkonsortiet, Pihl & Søn, LM Byg og M.J. Eriksson.

En 3. etape vil omfatte yderligere 202 lejligheder.

 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127