23948sdkhjf

Karré med 125 ungdomsboliger fuldender Gråkjærs første boligprojekt

Næsten tre år efter, at Gråkjær satte spaden i jorden til firmaets første boligprojekt, står den komplette ejendom færdig i Næstved. 

3. og sidste etape af Blomstergårdens 125 ungdomsboliger i Næstved, der er opført etapevis igennem de seneste tre år, er netop afleveret. Denne sidste etape består af 52 boliger. Ligesom de to første etaper er byggeriet en blanding af en-, to- og tre-værelseslejligheder. 

Blomstergården slag i slag 

I sin tid var det henvendelser fra tidligere kunder kombineret med stigende efterspørgsel, der fik Holstebro-entreprenøren til at rette fokus mod boligbyggeri.

Første spadestik til Blomstergårdens etape 1 blev taget i maj 2016 og stod færdi et år efter.

I forlængelse deraf tog Gråkjær fat på 2. etape af boligbyggeriet, som omfattede 21 ungdomsboliger, til aflevering i februar 2018.

Allerede inden den fase var afsluttet, i november 2017, blev kontrakten på 3. og sidste etape indgået med bygherren Blomstergården A/S. 

Med 3. etape er Blomstergården en fuldendt trekant omkring et grønt gårdmiljø. 1. etape med 52 lejligheder blev påbegyndt i starten af 2016 og efterhånden som ventelisterne på lejligheder voksede blev der sat gang i 2. og senere 3. etape. 

- Blomstergårdens 1. etape var Gråkjær Erhvervs første boligprojekt, men siden er der kommet mange flere til, så det var startskuddet til en spændende rejse – og nu er Blomstergården helt fuldendt, siger Niels Tarp, projektleder fra Gråkjær Erhverv, i en pressemeddelelse om projektet. 

For at markere det gode samarbejde har Gråkjær foræret Blomstergården en skulptur til at udsmykke den fælles grønne gårdhave i midten af byggeriet, hvor beboerne kan samles omkring grill og andre fælles aktiviteter. Gårdhaven rummer desuden en crossfitbane, der er tilgængelig for alle – og som Gråkjær også har været med til at sponsorere. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125