23948sdkhjf

Byggeweb og Byggeriets Evaluerings Center indgår samarbejde

Målet er at gøre det lettere at deltage i digitale udbud af byggeopgaver og forbedre bygherrers mulighed for at finde kvalificerede rådgivere og entreprenører.
Fra efteråret integreres Byggeriets Evaluerings Centers nøgletal – det såkaldte Bygge Rating – i Byggewebs udbudsportal.

Via et nyt samarbejde vil de to virksomheder gøre det muligt for tilbudsgivere at overføre deres faktablade og karakterbog direkte fra Byggeriets Evaluerings Centers database til Byggeweb.

For bygherrer vil der på Byggeweb blive adgang til at se Bygge Rating for fremsøgte virksomheder, som man derefter kan invitere til at byde.

Direktør i Byggeriets Evaluerings Center, Peter Hesdorf, siger om baggrunden for samarbejdet:

- Vi ønsker at fremme udbredelsen af Byggeriets nøgletalssystem. Da det jo netop er i forbindelse med udbud, at nøgletallene skal anvendes, er det en rigtig god idé at samarbejde med udbudsportaler. Det er smart for alle parter, at nøgletallene bliver vist lige præcis der, hvor de skal anvendes. Med den nye løsning vil vores kunder nemt kunne overføre deres nøgletal i forbindelse med udbud. Ligeledes vil bygherrer, som benytter sig af Byggeweb, nemt kunne 'screene' potentielle samarbejdspartnere og se deres Bygge Rating.

Hos Byggeweb glæder Co-founder & CIO, Martin Smidt Kristensen, sig over udsigten til at integrere data fra Byggeriets Evaluerings Center:

- Byggeweb Udbud er et af vores kerneværktøjer, som sikrer enkel, sikker og effektiv afholdelse af udbud og licitation 100 % digitalt. Lige siden det første digitale udbud i Danmark blev gennemført via Byggeweb har vi haft fokus på konstant at videreudvikle og optimere værktøjet, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094