23948sdkhjf

Pensionskasse investerer i københavnsk milliardprojekt

PFA Ejendomme har overtaget 19,9 % af Carlsberg Byen, der over de kommende år vil skyde op på et 33 hektar stort område i Valby.
Ifølge Dagbladet Børsen har PFA Ejendomme købt sig ind med 19,9 % af det storstilede udviklingsprojekt, Carlsberg Byen, der omfatter byggeri af over 567.000 etagemeter.

- Det er vigtigt for PFA at medvirke til den fortsatte udvikling af Københavnsområdet, hvor vi ser gode investeringsmuligheder. Carlsberg Byen rummer helt unikke muligheder som følge af Københavns hastige udvikling, der i de seneste år har oplevet en befolkningstilvækst på næsten 10.000 årligt, siger direktør Michael Willumsen, PFA Ejendomme, til avisen.

Sælgeren er Carlsberg, der fremover selv vil eje 25 % af projektet, mens Realdania vil eje en tilsvarende andel. Børsen oplyser, at alle aftaler er betinget af, at der findes investorer til de resterende 30 %. Hos Carlsberg forventer man, at dette vil ske inden årsskiftet.

Masterplanen til Carlsberg Byen er tegnet af Entasis. De knap 600.000 m2 byggeri skal efter planen fordeles med 45 % til boliger, 45 % til butikker og erhverv samt 10 % til sport, kultur, kunst og forskellige institutioner.

Læs mere om projektet på www.carlsbergbyen.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172