23948sdkhjf

Cobe skal designe dansk Expo-pavillon

Der venter de besøgende en både fysisk og visuel totaloplevelse, når Expo 2012 afvikles næste år i Sydkorea.
Det bliver Cobe, der skal designe Danmarks pavillon til næste års Expo-udstilling, og tegnestuen får dermed den fornemme opgave at gøre Danmark bemærket i konkurrence med omkring 100 andre deltagende lande.

Med titlen ”Denmark // Horizon” har Cobe skabt et 360º filmrum, hvor de besøgende opnår en illusion af at stå på vandet omgivet af det danske hav og kyst. Her spejder de ud over den danske horisont og oplever danskernes glæde og tekniske formåen ved vandet.

- Jeg har været meget spændt på at se, hvad konkurrencedeltagerne har valgt at fokusere på i næste års markedsføringen af Danmark i Asien. Cobes idé springer i øjnene, som et gennemtænkt koncept, der på fin vis brander, hvordan Danmark kreativt lever af at udvide horisonten ved bl.a. innovativt og bæredygtigt at udnytte vores vind- og vandressourcer, siger økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen.

Venter 800.000 besøgende på dansk pavillon
Expo 2012 er en international udstilling, der over tre måneder udgør den platform, hvorfra Danmark og danske virksomheder kan brande sig selv inden for grøn vækst, bæredygtig udvikling og innovative designløsninger.

Temaet ”Det levende hav og kyst” med fokus på ressourcer og bæredygtighed giver Danmark en oplagt mulighed for at vise sig foregangsland, når det handler om at balancere en høj vækst med hensynet til miljø og klima.

Expo 2012 afvikles i Yeosu, Sydkorea, i perioden 12. maj til 12. august 2012. Arrangørerne forventer 8 millioner besøgende, hvoraf 10 % forventes at besøge den danske pavillon.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125