23948sdkhjf

Danica med tredobbelt byggeplan i Kolding

Et p-hus med plads til næsten 300 biler. Det er én af tre bygning, som Danica Ejendomme ønsker at opføre i Kolding-bydelen Design City. 

Selskabet ejer allerede en kontorejendom i fem etager på Kolding Åpark 1, der huser en række små og store virksomheder. Det er på samme matrikel, Danica nu planlægger at opføre en kontorbygning i seks etager. 

Dette nye kontorhus skal ligge ud mod Kolding Åpark tæt ved det eksisterende kontorhus. De to bygninger kædes sammen af en lav foyerbygning, der skal rumme en fælles indgang for begge kontorhuse. Ligeledes er det tanken at indrette en fælles kantine for medarbejdere og gæster i de to bygninger. 

Det er tegnestuen Mejeriet, der er arkitekter på byggeriet.

P-hus med knap 300 p-pladser
Ud over det nye kontorhus og foyerbygningen, ønsker Danica Ejendomme at bygge et parkeringshus på cirka 7000 kvm med otte forskudte dæk.

Parkeringshuset får cirka 280 parkeringspladser. Det overstiger et forventet behov på 192 pladser for de to kontorhuses medarbejdere. Overskydende p-pladser forventes udlejet til virksomheder og institutioner i området.

Placeringen af og højden på det nye kontorhus kræver en ny lokalplan for området og By- og Udviklingsforvaltningen i Kolding Kommune går derfor i gang med at udarbejde et nyt forslag til en lokalplan, der kan sendes i høring. Planen er, at forslaget bliver sendt i høring i seks uger fra den 17. juni 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11