23948sdkhjf

Building Green holder murersnoren i vater

Building Green inviterer for tredje gang byggebranchen indenfor til event i Aarhus. Og igen danner Centralværkstedet i hjertet af byen rammen, når oplægsholdere fra ind- og udland går på scenen, der er debatter, og de nyeste løsninger for en bæredygtig fremtid vises frem den 3. og 4. april 2019. 

- Aarhus er særlig interessant, fordi vi i Building Green-sammenhæng har en oplagt mulighed for at gøre brug af byen, forstået på den måde, at de bæredygtige eksempler i mange tilfælde er at finde lige uden for døren, forklarer projektleder Ditte Rosenquist til Licitationen. 

Hun fremhæver samtidig Aarhus’ mange spændende tiltag inden for bæredygtigt byggeri Udstillingsindretningen i Centralværkstedet opfordrer med Ditte Rosenquists ord samtidig "til samtale og ideudveksling”. 

- Det afspejles også i vores aktiviteter, der byder på byvandringer (i år i Aarhus’ Sydhavn, red.) og det, at vi ser flere lokale profiler i sceneprogrammerne, forklarer Ditte Rosenquist. 

Eventen satser samtidig på både at trække på og inspirerer de lokale uddannelsesinstitutioner. Det være sig omkring konkrete idéer, cases og produkter, der kan inspirere branchefolk. 

Skal holde trit med en rivende udvikling
Ligesom andre branchefolk og besøgende kan fremtidens byggefolk se frem til et program, som i år har fokus på det bæredygtige byggeri i forhold til FNs 17 verdensmål, byggeløsningers miljøeffekter, det bæredygtige byrum, fremtidens boligtendenser samt innovation og teknologi. 

- Building Green er en del af et felt, der er i konstant udvikling – bæredygtigt byggeri og arkitektur - hvor nye idéer og teknologier hele tiden kommer til. Bæredygtighed er en meget bred definition, og ved at samle de kræfter, der dedikerer al deres virke til emnet i vores branche, er vi nu et sted, hvor branchen søger hen for at få konkretiseret de mange muligheder og ideer, hvor er vi og hvor er vi på vej hen, forklarer Ditte Rosenquist og fortsætter: 

- Der ligger en stor opgave hos Building Green, der skal holde muresnoren i vater for at følge trit med at synliggøre og facilitere alle de tiltag og cases med videre, der udvikler sig. Building Green har altid stilet imod at være ”the go to-place”, når man vil præsenteres for udviklingen, tidens trends og møde netværket, og vi føler branchen nu kender til os, og at de nu ved, hvad de kan bruge os til. 

Arrangementet i Aarhus giver også mulighed for at give flere branchefolk adgang til den viden og idérigdom, arrangementet slår sig op på. Hvor besøgsandelen fra Fyn og Jylland kun udgør omkring 10 pct. på hovedmessen i København, forholder det sig lige omvendt på det aarhusianske afstikker.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Building Green Aarhus 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11