23948sdkhjf

Bankaftale sætter NCC i gang med 15.000 kvm kontorprojekt

Entreprenørkoncernen NCC skyder kontorprojektet Frederiks Plads II i Aarhus i gang.

Det ker efter, at finanskoncernen Nordea har tegnet en 15-årig lejeaftale om ca. 8.500 kvm. i bygningerne. I alt omfatter Frederiks Plads Company House II ca. 15.000 kvm kontorareal svarende til cirka 825 arbejdspladser. Projektet omfatter to på syv og 12 etager.

En ny bydel i hjertet af Aarhus

NCC Property Development og ejendomsselskabet Bricks har udviklet Frederiks Plads i Aarhus på området ved Spanien, der tidligere husede DSBs komponentværksted.

Hele projektet er tegnet af arkitektfirmaet C. F. Møller.

Samlet bliver Frederiks Plads til et bolig- og erhvervsområde på omkring 50.000 kvm og i højder på mellem fire og 24 etager. Fuldt udbygget får parkeringskælderen plads til 420 biler.

Dele af Frederiks Plads - tre boligejendomme og en kontorejendom - er færdig og taget i brug.

- Vi har udviklet Frederiks Plads siden 2012 og igangsætter nu sidste fase af erhvervsdelen af området. Der er dermed opført 35.000 kvm ud af de samlede 55.000 kvm, som udgør Frederiks Plads, fortæller Ole Faurby, administrerende direktør for NCC Property Development Danmark. 

Entreprisen udføres af NCC Building Nordics og ordreregistreres i første kvartal 2019. Byggestart vil være i tredje kvartal 2019.

Projektet er tegnet af C.F. Møller Arkitekter og udviklet efter NCCs Company House-koncept med lavt energiforbrug og fællesfaciliteter som fx kantine og mødecenter.

Frederiks Plads Company House II udvikles og gennemføres i forretningsområdet NCC Property Development.

Ejendommen miljøcertificeres efter det internationale DGNB-system, og målet er en guldkarakter. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14