23948sdkhjf

Efter vækstspring - bygningsentreprenør oplever afmatning

Hovedstadens Bygningsentreprise lagde 110 mio. kr. til omsætningen sidste år. 

I 2017 var omsætningen 320 mio. kr., men sidste år tog bygge- og anlægsfirmaet et veritabelt vækstspring og nåede op på 430 mio. kr. i omsætning, fremgår det af en pressemeddelelse. Firmaet har endnu ikke offentliggjort alle regnskabstal for 2018. 

Størstedelen af aktiviteterne er renoveringsopgaver for almennyttige boligselskaber samt ejer- og andelsforeninger i Storkøbenhavn. Og med 200 medarbejdere på lønningslisten er firmaet Greves største bygge- og anlægsfirma. 

Ifølge direktør siden 2007, Rasmus Lindhardt, har firmaets vækststrategi været afgørende for den øgede omsætning, en øget indtjening samt en mere jævn bemanding henover året. 

- Det går godt for os. Men vi kan mærke en svag afmatning i markedet sammenlignet med 2018, hvor vi havde meget fart på væksten, idet konjunkturerne var stigende, bl.a. fordi antallet af renoveringsopgaver af boligbyggeri fra 30’erne, 40’erne og 50’erne i Storkøbenhavn eksploderede, siger Rasmus Lindhardt i en pressemeddelelse. 

Han uddyber, at ordresammensætningen er anderledes end for et par år siden: 

- Sagerne er mindre nu, og der er færre af dem. Men vi opsøger flere store sager. Vi har stadig mange gode opgaver i Storkøbenhavn og i området helt op til Helsingør. 

Ud af de 200 medarbejdere hos Hovedstadens Bygningsentreprise er 160 enten blikkenslagere, tømrere, facademurere og byggeledere, heraf er 17 lærlinge. Håndværkerne arbejder blandt andet med at renovere tage og facader, udskifte vinduer og foretage energi- og miljøoptimering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109